Pers


EENDJE 2018/2019
★★★★ Scènes
“Van Zeben is een uitstekend poppenbespeler, en zet die kwaliteit niet alleen in voor de nodige hilariteit, maar durft expliciet verstilde scènes neer te zetten.” “Van Zeben schreef haar voorstelling samen met Marije Gubbels die ook regisseerde. Het is een prachtig, subtiel gelaagd verhaal geworden waarin ze talloze rollen speelt, veelal met poppen. Het simpele decor is creatief met erg leuke vondsten. De festivalvoorstelling is een fraai pleidooi voor non conformisme.  Eendje zal in een vernieuwde, uitgebreidere vorm in seizoen 2018/19 in de theaters te zien zijn. Warm aanbevolen.”

★★★★ Musicalworld
“Eendje begon als voorstelling op de Parade. Deze al zeer geslaagde voorstelling is nu knap uitgebreid tot een boeiende voorstelling van een uur. Theater zoals theater bedoeld is: fantasievol, creatief en humoristisch, met een onderliggende boodschap.”

★★★★ Theaterparadijs
“Kim van Zeben heeft een belangrijk en mooi onderwerp fantastisch vertaald naar een warme, avontuurlijke en meeslepende familievoorstelling. De uitvoering is klasse. Van begin tot eind is Eendje een genot om naar te kijken en dat merk je aan het enthousiasme en het medeleven in de zaal. Een vreemde eend in de bijt zijn is cool! En dat gevoel weet deze voorstelling haarfijn over te brengen.”


Capetown (Darling)  Zuid-Afrika voorkamerfestival ( sep 2014) :

Last that day was Kim van Zeben , a comedian and musical actress from the Netherlands which is very involved in sponsoring parts of the show. She was my favourite by far, a delightful woman whose range of talents had us spellbound (some a little shocked) and in stitches at her raucous and risqué antics. Oh did we chuckle at her range of stories and conversations with herself; one as a little girl on a car journey with family; another with a tiny friend she had “swallowed” who spoke from the bowels of her body. Tears of laughter rolled down cheeks and it was over too soon. Robin Ross-T

 


 Recensie Theaterkrant

Recensie Toneelbog.nl

Interview door Mike Starink bij Margreet Dolman

Humor Tv meets Kim

598951_10151572820304993_1674002130_n-1

Lees hier het interview dat Liesbeth Maas met Kim hield naar aanleiding van haar rol van Gruwella du Vil in 101 dalmatiërs.